DEVLET HASTANEMİZ YENİ BİNASINA TAŞINIYOR..

Yapımına 2011 yılında başlanılan ve yaklaşık olarak 5.500.000 TL harcanarak bitirlilen 25 yataklı Almus Devlet Hastanesinin geçici kabulü tamamlanarak teslim alınmasından sonra Devlet Hastanemiz eski binasından yeni binasına taşınmasına başlandı. İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş ile Almus Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan taşınma sırasında Almus Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane Başhekimi Uzman Dr.Ünsal Durupınar tarafından İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımıza hastane gezdirildi. Hastahane Başhekimi İlçemiz Kaymakamına hasta kabulünün ve muayenelerin 06.02.2012 tarihinden itibaren yeni binada yapılacağını bunun için çaba sarf edildiğini söyledi. Resmi açılışı ileriki günlerde yapılacak olan 25 yataklı Almus Devlet Hastanesinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederken hastanemizin İlçemiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.