BELEDİYE BİNASI İLE BANKA BİNASI ARASINDAKİ ALANDA DÜZENLEME…..

Almus Belediyesi, Ziraat Bankası ve İl Özel İdare Bloklarının arasında kalan 1200 m2 lik alanda çevre düzenleme çalışmalarına başlanıyor. Konu ile ilgili olarak Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan “1200 m2 yüz ölçümlü Özel İdare, Ziraat Bankası ve Belediye yapı bloklarının yer aldığı imar adasında yapılacak düzenlemelerin proje çalışmaları ikbal edilmiş olup 16.03.2013 tarihinde Almus Belediyesi teknik ekip ve ekipman gücü ile yapımına başlanılacaktır.Proje kapsamında anılan alan araç trafiğine tamamen kapatılacaktır.Burada bulunan WC ve abdest alma bölümleri tamamen yıkılarak zemin değişik kotlarda teraslamalar, yeşil bantlar, süs havuzu ve balık satış marketi yer alacak şekilde düzenlenecektir.Alan içerisinde gölgelikler, oturma köşeleri, buradaki esnafa hizmet verecek yoldan inişi sağlayan merdiven altına kadın ve erkek WC yapılacaktır.” dedi.
Projenin yaklaşık 100.000 TL ye çıkacağı tahmin edilirken işin 2 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.Yeni düzenlemenin ilçemize ve bu bölgede faaliyet gösteren esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz.