BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Arıkan mesajında Günümüzde  ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi ve küresel rekabette başarıya ulaşabilmesinin her şeyden önce eğitimli bireyler sayesinde mümkün olacaktır.
Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en anlamlı mesleğidir. Öğretmen; bir anne kadar sıcak ve şefkatli, baba kadar güvenilir ve koruyandır. Öğretmen, karanlıkların hiç sönmeyen ışığı, cehaletle savaş karşısında en keskin kılıçtır.Çocukların vicdanı hür, irfanı hür bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol oynayan öğretmenlerimiz bizlerin başımızın tacıdır. Yüce bir mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, sevgi ve fedakarlık mesleğini yerine getirmektedirler.Bu anlamda, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini hürriyet ve bağımsızlık içinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için şefkat ve özveri ile fedakarlıklarda bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.