BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Mevlit Kandili dolayısıyla yazılı olarak kutlama mesajı yayımladı. başkanımız mesajında “Manevi duygularımızın hat safhaya çıktığı bu müstesna günde, bütün dünyada acının, gözyaşının, şiddetin, zulmün ve terörün sona ermesi, tüm insanlığın barış ve huzuru için bol bol dua edelim, Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın üst seviyede olduğu bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür. Tüm İslam âleminin bu günü mübarek, duaları kabul olsun.Tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Mevlit Kandilini en kalbi duygularımla kutlar, akabinde yeni yılda sağlıklı bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde erişmemizi yüce Allah’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.