BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BİR MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanımız Bekir Özer Sosyal Medya hesabından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerimize yönelik bir mesaj yayınladı Başkanımız Bekir Özer mesajında “Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları ve bugün ve yarın girecekleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Gençlerimizi hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ancak hiçbir şey gençlerimizin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığından önemli değildir. Gençlerimizin alacağı sonuç ne olursa olsun önlerinde uzun bir hayat olacaktır. Bu duygularla sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan kıymetli gençlerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girmiş ve girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. ” dedi.