BELEDİYE BAŞKANIMIZ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan trafik kazası geçirdi. Tokat-Almus yolunda meydana gelen trafik kazası sonucunda makam aracının yoldan çıkarak takla atması sonucu hafif yaralandı.

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan (52) 24 Aralık 2010 günü saat 8.30 da 60 AB 009 plakalı makam aracıyla Tokat’tan Almus’a gitmek üzere yola çıktı. Belediye Başkanımızın kullandığı otomobil yolda meydana gelen gizli buzlanma ve yoldaki keskin virajın dar olması nedeniyle kontrolden çıkan araç takla atarak yolun üzerinde bulunan dereye uçtu. Kazada hafif yaralanan Arıkan, Tokat Devlet Hastanesinde ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.Kazayı öğrenen İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş kaza yerini inceledi.

İlçemizi Tokat’a bağlayan karayolunun 16-20 km arasında bu hafta içinde 4. trafik kazasının meydana geldiği bu bu ve bundan evvel meydana gelen kazalarda yolda seyahat eden sürücülerin yoldaki gizli buzlanmayı fark edemediği dikkate alınırsa ,gizli buzlanma ile ilgili Karayolları Şube Müdürlüğünün gerekli uyarı levhalarını yola koyması, yolun genişletilmesi ve keskin virajların kaldırılması sureti ile bu sorunun çözülebileceğini düşünüyoruz.