BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEHİRLERİN EKONOMİK BEKLENTİLERİ TOPLANTISINA KATILDI..

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Ak Parti Genel Merkezimizce Tokat Otel Dedeman’da  Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Hanımefendi başkanlığında yapılan “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” konulu toplantıya katıldı.

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan “Yerelde Almus ‘umuzun önümüzdeki süreçte gelişmesine katkı koyacak; Almus-Tokat kara yolu yapımı, doğal gaz kullanımı, meslek yüksek okulu bölüm sayısı artırılması ve Yüksek Öğrenim öğrencileri için öğrenci yurdu yapılması, Almus Baraj Gölünün ilçemizin tarım alanlarını ortadan kaldırdığı, tarımı bitirdiğini, bu nedenle sahip olduğu Turizm potansiyelini hayata geçirecek teşviklerin artırılması ile ilgili gereklilikler ve beklentilerimizin merkezi hükümetimize taşınması için hem sözlü hem de yazılı olarak talepte bulunulmuştur. dedi.