BELEDİYE BAŞKANIMIZ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında  “Toplumumuzdaki dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın en yoğun yaşandığı, kardeşliğin, dostluğun, barışın, Birlik ve beraberliğin en ileri düzeye ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.Bayramlarımız, halkımızın birlik ve dayanışmasında; sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde, milletçe ortak sevinçler yaşadığımız ve paylaştığımız müstesna günlerdir.Tüm Almus ‘lu hemşehrilerimin Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Bir yorum

1. Nebahat Kalanbaklı

Doğa dostları seg gurubu adına bu gün bize yaptığınız jest için çok teşekkür ederiz