BELEDİYE BAŞKANIMIZ’INDA KATILDIĞI TÖRENDE ORMAN KÖYLÜLERİNE PLAKET VERİLDİ…

Almus Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Almus, Baraj, Çilhane ve Dumanlı bölgesi şefliklerine bağlı olarak ilçede ormancılık faaliyetleri yürüten 5 orman köylüsü ile 2 tarımsal kalkınma kooperatifine plaket, 36 orman köylüsüne ise teşekkür belgesi verdi. İlçemiz Kaymakamı Ahmet Odabaş, Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, İlçemiz Cumhuriyet Savcısı Adem Babacan, Almus Garnizon Komutanı Kadri Subaş, İlçemiz Emniyet Amiri Dr. Yasin Köse, Almus Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fatih Polat, Almus Müftüsü Mehmet Yapıcı, Almus İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yıldız, İlçe Spor Müdürü Murat Altun, Almus İlçe Tarım Müdürü Hasan Karadayı, GOP Üniversitesi Almus MYO Ormancılık Bölümü öğretim görevlileri ve Almus Orman işletme Müdürlüğüne bağlı bölge şeflerinin hazır bulunduğu tören Atatürk ve Türk büyükleri anısına saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Almus Orman İşletme Müdürü Emin Pehlivan ve İlçemiz Kaymakamı birer konuşma yaptılar. Tören orman köylülerine plaket ve teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.