BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISINA KATILDI…

Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan Akparti Almus İlçe Başkanlığınca 6. yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde Almus Belediyesi şelale Park Sosyal Tesislerinde Birlik ve Beraberlik Toplantısına katıldı.

Belediyemize ait Şelale Park Sosyal Tesislerinde Akparti Tokat il Başkanı Metin Polat, Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, Almus Akparti İlçe Başkanı Yaşar Güngör, Akparti Genel Merkezince Almus İlçe Başkan Adayı gösterilen Şeref Yılmaz, Akparti Almus Kurucu İlçe Başkanı Ramazan Armağan, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Demir, Akparti Almus Kadın Kolları Başkanı Nebahat Akkan, Akparti Almus Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Çiğdem ve partililer katıldı.

Almus Akparti İlçe Başkanı Yaşar Güngör yaptığı duygusal konuşmada yaklaşık yedi buçuk yıldır bu görevi sürdürdüğünü belirterek göreve geldiği ilk günden bu güne kadar Almus’ta Akparti oylarının sürekli artış ile bu güne kadar geldiğini söyledi. Kendilerinin yeni seçilecek Yönetim Kurulu üyeleri ile sürekli istişarede kalacaklarının altını çizerek bu partinin biz neferiyiz. Bize ne görev verilirse onu yapacağız dedi. Partililerden helallik isteyen Yaşar Güngör “Ekmeğimle oynayanlar hariç herkese hakkımı helal ediyorum” dedi.

Akparti Almus İlçe Başkan Adayı Şeref Yılmaz konuşmasına katılımcıları selamlayarak başladı. Daha sonra konuşmasında “2023 hedeflerimize Reisimizle birlikte olmak amacıyla çıktığım bu yolda il Başkanım, Milletvekillerim ve Genel Merkezimizin teveccühü ile İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiş olup, gerçekleştireceğimiz kongre ile birlikte Partimize, Almus umuza hizmet etmek, elimden geleni fazlası ile yapmak üzere huzurunuzda söz veriyorum, şu ana kadar teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarıma yaptıkları hizmetlerden ötürü eski ve yeni arkadaşlarımızla birlikte partimizin Almus’taki hedeflerini daha ileriye götürmek için hep birlikte çalışma arzusu ile saygılar sunuyorum” dedi.

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan yaptığı konuşmasında 15 yıl evvel beni Almus Belediye Başkanı olarak seçilmemi sağlayarak bana belediyecilik alanında hizmet vermemi sağlayan Ramazan Armağan’ a teşekkür ediyorum. Ramazan Beyin İlçe Başkanlığı döneminde biz 2 yerel 2 genel seçimde başarılı olduk. Akparti Almus İlçe teşkilatında yaşanan bu süreç bir nöbet değişimidir. Herkesin bir belirlenen çalışma dönemi vardır. Şu an geçmiş yönetimimiz görevini tamamlayarak yeni arkadaşlara bu görevi devretmektedir. Bize düşen bu arkadaşlarımıza destek olarak partimizi daha başarılı hale getirmek suretiyle Almus’lu hemşehrilerimize daha fazla hizmet etmektir.” dedi.

Akparti Tokat il Başkanı Metin Polat ise konuşmasında küskünlük ve kırgınlıkların olabileceğini belirterek partililerin birbirlerine biraz daha hoşgörülü olmasını istedi.