BELEDİYE BAŞKANIMIZ ATAKÖY KASABASI YENİ CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI…

Yapımına 20 Mart 2014 tarihinde başlanan Ataköy Kasabası Yeni Camii bugün tamamlanarak ibadete açıldı.Açılışa Almus Kaymakamı Hamza İnam, Tokat Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan, Ataköy Belediye Başkanı Servet Durmuş, Almus Müfütsü Mustafa Şanver, Almus Özel İdare Müdürü Levent Mirzaoğlu, Ak Parti Almus İlçe Başkanı Şeref Yılmaz, CHP almus İlçe Başkanı Gültekin Çağlar, Almus Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Oğuz, Zekeriya Kalenderoğlu, Vesile-i İlim ve Hayrat Vakfı Başkanı Hamdi Güler,  ADOS Derneği adına Bülent Mirzaoğlu, Almus Akparti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Açılış törenine Saygı Duruşu ardfından İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra sırasıyla Ataköy Cami Yaptırma Derneği Başkanı, Ataköy Belediye Başkanı Servet Durmuş, İlçe Müftümüz Mustafa Şanver, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, Tokat İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam birer konuşma yaptılar. Açılış töreni sonrasında katılımcılara bir yemek verildi.