BELEDİYE BAŞKANIMIZ AŞURE YEMEĞİNE KATILDI…

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan 22 Eylül 2018 Cumartesi günü Almus Belediyesi Süleyman Arslan Parkında verilen aşure yemeğine katıldı. Belediye Başkanımız konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından “Almus ilçemizde geleneksel olarak düzenlenen Muharrem ayı lokma ve aşure yemeği organizasyonuna eşim Cevriye Arıkan , Meclis üyelerim Rasim Demirci, Abdullah Aybek, Mustafa Oğuz ve Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene ile birlikte katılarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmanın, ortak değerlerde buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Organizede emeği geçen ve katkı sahibi olan herkese teşekkür ediyor, tutulan Muharrem oruçlarının ve yapılan ibadetlerin makbul ve kabulünü diliyorum.” açıklamasını yaptı.