BAŞKANIMIZ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ ANMA TÖRENİNE KATILDI…

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan İlçemizde Almus Doğa Sporları Derneği ve Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğince düzenlenen Sarıkamış şehitlerimizi anma etkinliğine katıldı. Etkinlik çerçevesinde Almus Merkez Camiinde Akşam ve Yatsı Namazı arasında şehitlerimiz için mevlidi şerif okundu. Yatsı namazından sonra meşaleler eşliğinde saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, Almus İl Genel Meclisi Üyesi  Yüksel Mirzaoğlu,  Akparti Almus İlçe Başkanı Engin Aybek, CHP İlçe Başkanı Erman Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arslantaş, ADOS Derneği Başkanı Mehmet Mansur Aytaç, Almus Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yunus Baydoğan ve geniş bir katılım oldu. Etkinlik Almus Hükümet Konağı önünde toplu resim çekimi ile sona erdi.