ALMUS GİRİŞ YOLU HİZMETE AÇILDI..

İlçemiz girişinde geçen yıl başlanılan ve 900 metresi geçen yıl yapılan yol çalışmalarının 1500 metrelik bölümü bu yıl tamamlanarak 21 Ekim 2019 günü hizmete açıldı. Refüjsüz olarak 2 geliş 2 gidiş olarak yapılan yolun Süleyman Arslan Bulvarı Almus’a ana kavşak girişinden Almus Tokat Yolu üzerinde bulunan Yeni mezarlık mevkiine kadar olan bölümün trafik çizgileri çizilerek yol trafiğe açıldı.

Yolun yapılması ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı başkan özer yaptığı açıklamada “Saygıdeğer hemşehrilerim bu saat itibari ile yeni yolumuzun çizgileri çizilmiş olup hizmete açılmıştır. Kaldırım çalışmalarımız ve bağlantı yollarımızın çalışmaları devam etmektedir. Hemşehrilerim herşeyin en iyisine layıktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.