ALMUS DOĞA SPORLARI DERNEĞİNDEN SUNUM…

Kısa adı ADOS olan Almus Doğa Sporları Derneği Başkanı Mehmet Mansur Aytaç tarafından İlçemizde bulunan RY Tufantepe Öğretmenevi Konferans Salonunda bir sunum gerçekleştirdi. RY Tufantepe Öğretmenevinde katılımcılara verilen yemek ardından yapılan sunuma İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam, Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene, İl Genel Meclisi Üyelerimizden Yüksel Mirzaoğlu, Recep Demir,Kısa adı TODEX olan Tokat Doğa Sporları Extrem Kulübü Başkanı Mahmut Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ADOS Kurucu üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Mansur Aytaç yaptığı sunumda dernek olarak ilçemizde yapılabilecek etkinlikler hakkında katımcılara bilgi verdi. İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam yaptığı konuşmada böyle bir oluşumdan duyduğu memnuniyeti belirterek Derneğin faaliyetlerinin yürütümünde yardımcı olacağını söyledi. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ‘da böyle bir oluşum içinde yer alan kurucu üyelere teşekkür ederek yapılacak faaliyetlerin yapılabilirlik sırasına göre belirlenerek bu konular üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini söyledi. Kınık Belediye Başkanımız Hacı Yusuf Geçene derneğin faaliyetlerinin yürütülmesi noktasında Belediyenin imkanları ölçüsünde yardım edileceğinin sözünü verdi İl Genel Meclisi Üyelerimiz Recep Demir ve Yüksel Mirzaoğlu’da yapmış oldukları  konuşmada derneğin faaliyetlerinin yürütülmesinde ellerinden gelecek tüm çabayı sarf edeceklerini söylediler.