ALMUS DERNEĞİ YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ..

Tokat’ta faaliyet gösteren Almus Belde ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Önür, Başkan Yardımcısı Abdülkadir Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri İskender Aybek ve Yunis Şahinoğlu Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret ederek Dernek Yönetimi tarafından bastırılan

Almus Manzaralı takvimi hediye ettiler. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan “Almus Belde ve Köyleri Dayanışma Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Önür, Başkan Yardımcısı ve Onur üyesi Abdulkadir Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Şahinoğlu ve İskender Oğuz’un belediyemizi ziyaretinden büyük onur duydum.Doğa harikası İlçemizin, gelişmesi ve kalkınmasında; Kamu, yerel ve sivil toplum örgütleri olarak toplumun her kesiminin işbirliğinin gereği istişare edilmiş,birlik ve beraberliğin önemi taraflarca teyit edilmiştir.Misafirlerimizin anlamlı ziyaretlerine, hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.