ALMAN MİLLETVEKİLİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ..

Avrupa Tokatlılar Derneğinin organizesi ile ilimizi kapsayan gezileri kapsamında Alman Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Helene Hammelrath,Orhan Bilen, Hilmi Yavuz, Gerd Rieg, Manuela Meisger, Salina Meisgeir, Ali Yurdakul ve Senem Yurdakul ilçemizi ziyaret etti. Almus Kaymakamı Tolga Toğan tarafından Almus Belediyesi Sosyal tesislerinde bir kahvaltıya katılan misafirlerimize İlçe Kaymakamımız bir adet Almus İlçe resimlerinin bulunduğu albüm ve yöremize ait eşyalardan bir hediye paketi verdi.Buradan Almus Belediyesine geçti. Almus Belediyesinde İlçe Kaymakamımız Tolga Toğan’ında katılmış olduğu sohbet esnasında karşılıklı olarak lise öğrencilerinin Almanya ve İlçemize ziyaretleri konuşuldu. Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin tarafından misafirlerimize yöresel hediyeler sunuldu Alman Milletvekili İlçemiz Kaymakamı Tolga Toğan’a ve Belediye Başkanımıza hediyeler verdi. Kafile Almus Tufantepe ve Harami Yaylasına yapılan mini gezi sonrasında Niksar ilçesine hareket etmek üzere ilçemizden ayrıldı.