30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI…

30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde yapılan törenlerle kutlandı. Atatürk ve Türk Büyükleri için saygı duruşundan sonra Atatürk büstüne çelenk konuldu. Günün önemine binaen yapılan konuşmaların ardında İlçemiz Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan makamında tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Belediye Başkanımız Bekir Özer Sosyal Medya hesabından “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü tüm dünyaya haykırdığı bir gündür.30 Ağustos Zafer Bayramı, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu kutlu vatanı parçalamak isteyenlere verilen cevaptır.30 Ağustos 1922 tarihi Türk Milletinin yeni ve aydınlık bir döneme girdiği tarih olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı aynı coşkuyla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve saygıyla anıyorum.” açıklamasını yaptı.