23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI…(2010)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde yapılan etkinlikler ile kutlandı.Saat 08.30 da başlayan törenlerde Atatürk ve Türk büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu ardından istiklal Marşı okunmasıyla başlandı. Atatürk Anıtına çelenk konulmasından sonra öğrenciler temsili olarak İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü koltuğuna oturdular.

İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Turgay imamgillerin makamına İlçemiz Cumhuriyet ilköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Selçuk Yılmaz, Almus Garnizon komutanı J.Yzb Kadri Subaş’ın yerine Oğuzhan Aydın, Almus Belediye Başkanı yerine Ata Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Yılşdız’ın yerinede İmran Alaçayır oturdu. ,Öğrenciler burada ilçe sorunları hakkında temsili olarak brifing aldılar.Daha sonra İlçemiz Hükümet konağında yapılan kutlama töreni ile program sona erdi. Bu arada minik Yunuslar’ın gösterileri büyük alkış aldı. Törenler resmi geçit ile sona erdi.