Aylık Arşiv: Ekim 2019

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI..

Cumhuriyet Bayramı ilçemizde yapılan törenlerle kutlandı. İlçemiz Kaymakamı Emre Çiftci ve Belediye Başkanımız Bekir Özer tarafından 28 Ekim 2019 günü Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başlanan törenlerin ilk gününde Atatürk ve Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu ardından ilk gün törenleri tamamlandı. Törenlerin ardından İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımız törene katılan öğrencilerin bayramını kutladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm ... Devamını Oku »

İLÇEMİZ KAYMAKAM VEKİLİ GÖREVİNE BAŞLADI..

     105. Dönem Kaymakam Adaylarının kura çekilişi sonucu İlçemiz Kaymakam Vekilliği görevine atanan Emre Çifci 28 Ekim 2019 günü ilçemizdeki görevine başladı. İlçe Kaymakamımızın göreve başlaması nedeni ile Belediye Başkanımız Bekir Özer Kaymakamımız Emre Çifci ‘ye hoş geldin ziyaretinde bulundu. Kaymakamımız Ekrem Çifci’ye  ilçemize hoş geldin diyor yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.            Almus Kaymakam Vekilliği görevine atanan Emre ... Devamını Oku »

İLÇEMİZE 7-10 BİN TONLUK MEBRAN HAVUZ YAPILIYOR.

İlçemizin arazilerinin sulanması amacı ile 7-10 bin tonluk mebran sulama havuzu yapılıyor. Tokat il Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünce ihalesi yapılacak olan sulama havuzunun yeri için Amasya Orman Bölge Müdürlüğünden alınan izin sonrasında havuz yerinin hazırlanması İlçe Özel İdare Müdürlüğü araçları kullanılıyor. Havuz yeri hazırlandıktan sonra ihalesi yapılacak olan havuzun harfiyatının alınması Almus Belediyesi olarak iş makinaları ve kamyonlarla Özel ... Devamını Oku »

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI..

Muhtarlar günü İlçemizde yapılan törenle kutlandı. Almus Hükümet Konağı önündeki programa Almus Kaymakamımız Mehmet Gödekmerdan Belediye Başkanımız Bekir Özer, İlçe protokolü ve muhtarlarımız katıldı. Törenler ile ilgili belediye başkanımız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Gününü” en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” dedi     Devamını Oku »

ALMUS GİRİŞ YOLU HİZMETE AÇILDI..

İlçemiz girişinde geçen yıl başlanılan ve 900 metresi geçen yıl yapılan yol çalışmalarının 1500 metrelik bölümü bu yıl tamamlanarak 21 Ekim 2019 günü hizmete açıldı. Refüjsüz olarak 2 geliş 2 gidiş olarak yapılan yolun Süleyman Arslan Bulvarı Almus’a ana kavşak girişinden Almus Tokat Yolu üzerinde bulunan Yeni mezarlık mevkiine kadar olan bölümün trafik çizgileri çizilerek yol trafiğe açıldı. Yolun yapılması ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Belediye Başkanımız Bekir Özer Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih YALÇIN’ın oğlunun vefatı nedeniyle sosyal Medya hesabından bir mesaj yayınladı başkanımız Özer mesajında “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih YALÇIN’ın oğlu  Turan İlteber YALÇIN elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığında defnedilmiştir. Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve camiamıza baş ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI..

Belediye Başkanımız Bekir Özer 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında “Muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını karşılamak, karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak ve muhtarlıklarımızın tarihsel bağlarını korumak amacıyla her yılın 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak belirlenmiştir.Muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekle birlikte, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimle göreve geldiklerinden, ... Devamını Oku »

SU ARIZASI GİDERİLDİ..

İlçemize Karadere den gelen içme suyunda meydana gelen arıza Belediyemiz personelinin aralıksız olarak iki gün çalışması sonrasında giderilerek içme suyu 17 Ekim 2019 günü saat 21.50 itibarı ile ilçemize verilmeye başlandı. Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Bekir Özer sosyal medya hesabından “Hemşehrilerimin affına sığınarak ana ishale hattımızdaki patlaklari kış gelmeden tamir etmek istediğimiz için, kışın olabilecek patlaklarda su kesildiğinde ... Devamını Oku »

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK..

Şanlıurfa İli Birecik İlçesi Kural Mevkiinde meydana gelen kasten yaralanma olayına emniyet tedbiri almak amacıyla görevlendirilen askerlerimizi taşıyan aracın kaza yapması sonrasında İlçemiz Ormandibi Köyünden Mustafa Türk oğlu Jandarma Uzman Çavuş İsmail Türk İlçemiz Ormandibi Köyünde toprağa verildi. Cenaze Törenine Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Erbaa ... Devamını Oku »

Top