Aylık Arşiv: Kasım 2018

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Mevlit Kandili dolayısıyla yazılı olarak kutlama mesajı yayımladı. başkanımız mesajında “Manevi duygularımızın hat safhaya çıktığı bu müstesna günde, bütün dünyada acının, gözyaşının, şiddetin, zulmün ve terörün sona ermesi, tüm insanlığın barış ve huzuru için bol bol dua edelim, Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızın üst seviyede olduğu bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür. Tüm ... Devamını Oku »

BELEDİYEMİZE AİT TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR….

Almus Belediye Başkanlığına ait Erek Mahallesi Menekşeoğlu caddesinde Belediyemize ait bina içerisinde 220 m2 lik 1 restoran, 31 m2 lik 29 oda, (6 m2 balkon, 4 m2 banyo WC), 2 adet çamaşırhane (her biri 10 m2), 1 Adet Kazan Dairesi (40 m2) bulunan 2360 m2 lik ait Sağlıklı Yaşam Merkezi(Yaşlı Bakı evi), Konaklama, Apart otel ve Öğrenci yurt olarak kullanılabilecek ... Devamını Oku »

ATIKSU TESİSİ VE KANALİZASYON İŞİ İÇİN KURBAN KESİLDİ…

İlçemiz Atıksu Arıtma ve 30000 (otuz bin) metrelik kanalizasyon Yapım işinin sürdüğü şu günlerde atık su arıtma tesisinin ve kanalizasyon yapımı için Yüklenici firma tarafından Kurban Kesimi yapıldı.Kurban Kesim Törenine Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan ‘da katıldı. Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ” İlçemiz Atıksu arıtma ve 30000(otuz bin)metrelik kanalizasyon Yapım ... Devamını Oku »

Top