Aylık Arşiv: Temmuz 2018

TOKATLI ŞEHİT AİLELERİNİ İLÇEMİZDE MİSAFİR ETTİK…

Belediye Başkanlığımız ve Almuslular Derneği tarafından ortaklaşa tertip edilen Tokatlı Şehit Ailelerinin Almus ziyareti gerçekleşti. Saat 10.30 da Tokat Belediye Başkanlığının tahsis ettiği araçla ilçemize gelen Tokatlı Şehit Ailelerinde oluşan yaklaşık 50 kişilik misafir gurubuna Almuslular Derneği Başkanı Hasan Önür ve Dernek yönetimide eşlik etti. Almus Baraj Gölünde tekne gezisi ile başlayan programda şehit ailelerine Almus Baraj Gölü gezdirildi. Misafirlere Almus ... Devamını Oku »

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANDI…

15 Temmuz  Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ilçemizde yapılan törenlerle kutlandı.Gün içerisinde İlçemiz Kaymakamı Hamza İnam ve İlçe protokolü tarafından İlçemiz halkından olup cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi.Öğle namazı öncesinde Almus Merkez Camiinde şehitlerimiz için mevlid-i şerifve Kuran-ı Kerim okutuldu. Namaz sonrasında cemaate helva dağıtıldı. Akşam saat 20.30 da saygı duruşu ardından İstiklal Marşının ... Devamını Oku »

ALMUS KARDEŞLİK VE SPOR FESTİVALİ YAPILDI…

Almus Kaymakamlığı, Almus Belediye Başkanlığı, Ataköy, Akarçay Görümlü,Çevreli,  Kınık, Gölgeli Belediye Başkanlıkları ve Almus Doğa Sporları Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Almus Kardeşlik ve Spor Festivali 13-14 Temmuz 2018 günlerinde yapıldı.   Festival bünyesinde Tokat Valimiz Dr.Ömer Toraman himayelerinde EDD Yapı Yönetim Kurulu ve TOKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş’ın sponsorluğunda Türkiye Kano Federasyonu tarafından “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma ve Gazi Melih Ekici ... Devamını Oku »

Top