Aylık Arşiv: Mayıs 2018

AKPARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZLEM ZENGİN BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ..

Akparti Tokat Milletvekili Adayı Özlem Zengin ilçemizi ziyaret etti. İlk ziyaretini Akparti Almus İlçe Başkanlığına yapan Özlem Zengin daha sonra Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan’ı makamında ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Özlem Zengin, Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan, Akparti Almus İlçe Başkanı Şeref Yılmaz  Almus Kaymakamı Hamza İnam’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Özlem ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan 13 Mayıs Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında “Karşılıksız fedakârlığın, bağlılığın,sevginin timsali olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz. Çocuklarını aylarca bedenlerinde taşıyan, karşılıksız sevgileriyle büyüten, onları yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Hiç ... Devamını Oku »

BİYOLOJİK ATIK SU ARITMA TESİSİ TEMELİ ATILDI…

Almus Belediye Başkanlığına ait Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi temeli atıldı. Temel Atma Törenine Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan, İller Bankası Sivas Bölge Müdürü Harun Cesur ve Belediye Meclis Üyeleri Rasim Demirci, Mustafa Oğuz, Zekeriya Kalenderoğlu, Mustafa Cihangir, Abdullah Aybek ve Mustafa Güleç Katıldı. 1000 metreküplük atık su arıtma tesisi, 1300 metre terfi hattı ve 25 km kanalizasyon olarak ... Devamını Oku »

Top