Günlük Arşiv: 7 Aralık 2017

ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ…

Tokat çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü hemşehrimiz Abdülkadir Türk Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamada Tokat il merkezinde ilçemizi başarıyla temsil eden ve yine özellikle yönetiminde yürütülen ve Avrupa Birliği hibe destekli projeleriyle izlediğimiz hemşehrimiz Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Abdülkadir Türk kardeşimiz ve çalışma arkadaşlarının Belediyemizi ziyaretlerinden ... Devamını Oku »

AK PARTİ ALMUS İLÇE BAŞKANINDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET..

Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Şeref Yılmaz ve Ak Parti Almus Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız ziyaret ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ak Parti ilçe başkanımız değerli kardeşim Şeref Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerimizin kongre sonrası ayaklarının tozuyla belediyemize yaptığı iadeyi ziyaretlerinin ortak mutluluğunu yaşadık. Bu nazik ziyaretlerine teşekkür ediyor tekrar hayırlı ... Devamını Oku »

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINA TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan Ak Parti Almus Geçlik Kolları Başkanlığına seçilmesi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız Mimar Hasan Hüseyin Arıkan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da Ak Parti İlçe Kongremizin tamamlanması ve devir teslimini takiben, Almus Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı için başvuruda bulunan birbirinden değerli gençlerimizden Onur Oğuz, Emre Kırgın ve Erkan Tan kardeşlerimizin Ak ... Devamını Oku »

Top