Günlük Arşiv: 5 Ekim 2017

ALMUS ALABALIK ÜRETİMİNDE LİDER…

Almus Baraj Gölü, son zamanlarda üretimini yaptığı kaliteli alabalıklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İrili ufaklı 25 tesisin bulunduğu baraj gölünde yıl içerisinde üretilen 5 bin ton balık, dünyanın dört bir tarafına ihraç ediliyor. Devamını Oku »

İLÇEMİZ YENİ BİR TESİSE KAVUŞUYOR..

İlçemizde uzun yıllardır şahısların işgali altında olan belediye arazileri üzerinde hayata geçirilen proje ile barınma sorunun çözülmesi hedefleniyor. Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Arıkan, toplamda bin 800 metrekarelik kullanım alanına sahip tesislerin kışın öğrenciler için yurt, yazın ise tatilciler için motel olarak kullanılacağını söyledi. Başkan Arıkan,”Bizim belediyemize ait olmakla birlikte uzun yıllardır özel şahıslar tarafından kendi mallarıymış gibi kullanılan işgal altındaki ... Devamını Oku »

KUŞLAR AÇ KALMASIN DİYE…

İlçemizde öğrenciler soğuk ve karlı kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan kuşların aç kalmaması için ağaçlara kuş yemliği astı.  Almus Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri, soğuk ve karlı kış günlerinde kuşların aç kalmaması için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Evlerinde kullandıkları malzemelerle kuş yemliği hazırlayan öğrenciler okul bahçesindeki ağaçlara astı. Yardımseverliğin ve hayvan sevgisinin erken yaşta kazandırılması amacı ile düzenlenen etkinlik öğrenciler tarafından ... Devamını Oku »

Top